фото: , УикипедияТова е 24-ият сезон на Роджър в професионалния тенис.Първото

...
фото: , УикипедияТова е 24-ият сезон на Роджър в професионалния тенис.Първото
Коментари Харесай

След повече от 400 дни Федерер се завърна на корта с красива победа

фото: , Уикипедия

Това е 24-ият сезон на Роджър в професионалния тенис.

Първото му присъединяване в Доха бе през 2003 година

След 407 дни неявяване Роджър Федерер още веднъж е на корта и още веднъж побеждава. Заради две интервенции на коляното носителят на 20 трофеи от “Големият шлем ” не бе играл от откритото на Австралия предишния сезон. Тогава швейцарецът загуби от Новак Джокович на полуфинал в Мелбърн, пише .

Федерер се завърна на шампионата в Доха и съумя да в профил 7:6 (10:8), 3:6, 7:5 коравия британец Даниел Евънс. Двамата се познават добре, тъй като неотдавна упражняваха дружно в Дубай, а Роджър показа, че има възприятието, че играе против огледалото, тъй като стиловете им са сходни.

В идващия кръг в столицата на Катар някогашният №1 в света ще срещне непредвидимия в реакциите си грузинец Николоз Басилашвили.

Дългото неявяване бе причина за някои странни реакции на Федерер. Той попита съдията какъв брой време има, с цел да извърши сервис, и къде да си остави кърпата.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР